Introductie van Weening Adviesgroep

Weening Adviesgroep, onze expertise uw voordeel !
Weening Adviesgroep bestaat uit een drietal bedrijfsonderdelen die we hieronder kort zullen toelichten.

Regionaal Advieskantoor
Allereerst hebben we het regionale advieskantoor Weening Adviesgroep, dat sinds 1992 actief is gevestigd in de plaats Biddinghuizen. Binnen dit kantoor staat de adviesfunctie centraal en kunnen we u van dienst zijn met de volgende producten/diensten:


Ons kantoor beschikt over een 3-tal hypotheekadviseurs en een financieel planner. U krijgt dus advies van vakbekwame adviseurs. We doen naast de vele banken en verzekeraars zaken met een 2-tal inkooporganisaties en een volmachtkantoor, waardoor we praktisch alle maatschappijen kunnen aanbieden die via de onafhankelijke tussenpersoon zaken doen.

Specialisme: DMW scheepsassurantiekantoor en RG-scheepshypotheken
Scheepsassurantiekantoor DMW is met een vloot van ruim 6.500 verzekerde schepen een toonaangevend specialist op het gebied van scheepsverzekeringen en scheepshypotheken. Dit kantoor is als 25 jaar actief op deze markt en uitgegroeid tot een kantoor dat niet meer weg te denken is uit de watersportwereld. We adviseren uitsluitend producten van verzekeraars en banken die ook zelf daadwerkelijk gespecialiseerd zijn in de watersport en zich onderscheiden door scherpe premies en gunstige voorwaarden.

RG-scheepshypotheken is recent door Weening Adviesgroep overgenomen en heeft evenals DMW scheepsassurantiekantoor zijn specialisatie in de watersport verzekeringen en financieringen.

Internetplatform: Dutch Web Insurance en Dutch web Finance
Gelet op de toenemende invloed van het internet op de assurantiemarkt, hebben we naast de Weening Adviesgroep, een internetplatform gemaakt. In tegenstelling tot de nadruk op advies binnen de Weening Adviesgroep kan men op het internet platform vrij eenvoudig zelf verzekeringen afsluiten. Hiervoor geldt het uitgangspunt dat het Execution Only is, ofwel relatie kiest zelf voor een product.

Overigens geldt voor alle labels dat de bedrijven hebben gekozen voor een professionaliteit en dat uit zich in korte lijnen, heldere lijnen en een adequate schadeafwikkeling. Bij alle labels is het mogelijk om polissen onder eigen label af te sluiten en digitaal in een polismap aan te leveren. Via deze digitale polismap kunt u als relatie eenvoudig zelf uw zaken inzien, muteren en schade melden.

Oftwel:

Weening Adviesgroep staat voor:

  • Kennis
  • Specialisme
  • Professionaliteit
  • Adequate schadeafwikkeling
  • Digitaal polisdossier
  • Advies of,
  • Execuition only
  • Scherpe en gunstige voorwaarden
  • Eerlijk en betrouwbaar

 

Wij zjin u dan ook graag van dienst.