Ondernemershypotheek

Flexibele oplossingen via de ondernemershypotheek

Als ondernemer wordt je al snel geconfronteerd met allerlei bancaire regelgeving die de maximale verstrekking van een zakelijke hypotheek beperkt tot 80% van de executiewaarde van het bedrijfspand. Er is altijd eigen geld nodig, wat ten koste gaat aan de zo broodnodige liquiditeiten in het bedrijf.

Weening Adviesgroep werkt met bancaire partijen die wel bereid zijn om een bedrijfspand tot 110% van de executiewaarde te financieren. Hierdoor is het mogelijk om een pand aan te kopen incl. de bijkomende kosten middels een volledige financiering.Of kunnen er extra liquiditeiten vrij gemaakt worden binnen de onderneming door een bestaande hypotheek op te hogen.

Het is zeker voor een zakelijke financiering noodzakelijk om vooraf een goede inventarisatie te maken van de mogelijkheden aan de hand van de wensen en doelstellingen van de ondernemer.  Wij beschikken over hypotheekadviseurs die kennis en kunde hebben als het gaat om het lezen van zakelijke cijfers en het interpreteren hiervan. Samen met u maken ze een analyse van het resultaat, de cash flow,  het eigen vermogen van uw onderneming en de ontwikkeling van uw bedrijf.  Aan de hand van een dergelijke analyse wordt de hypotheek bij een aantal markpartijen voorgelegd.

Wilt u uw zakelijke hypotheekmogelijkheden (tevens beleggingsobjecten)  in kaart brengen? Neem dan contact op of vul het offerteformulier in.